Huvila ja koti

Virtain vesistön äärellä sijaitsee tämä rakennusliike Sarkoan pitkästä puutavarasta rakentama omakotitalo tasoinen huvila.  Tämäkin kohde on toteutettu tontin muokkauksesta lähtien Sarkoan toimesta. Asiakkaan suunnitelmin ja valikoimin materiaalein.


Kuvat ovat aitoa ja autenttista työmaapuhelin kamera laatua.



Kun yksi urakoitsija hoitaa koko työmaan ei vastuun pallotteluille jää sijaa.
Työvaihe työvaiheelta toteutuu tietäen edellisen ja tulevan työvaiheen vaikuttavuuden omaan työskentelyyn. 







Samaan aikaan toisaalla rakentuu asiakasperheen tuleva koti Seinäjoen seudulla. Sielläkin päästään piahkoin pintamateriaalien työvaiheeseen. Sehän on se lopullinen silaus ja kiinnostavin työvaihe. Tässä kohteessa onkin ollut mukana myös ammattilainen auttamassa sisustusratkaisujen synnyssä.
Herra rakentaja pääseekin toteuttamaan niin mikrosementtipintaa kuin varmasti muutakin mielenkiintoista ja kestävää sisustusratkaisua.

Oletko sinä suunnittelemassa oman kodin rakennuttamista Seinäjoen seudulla?
Voisiko rakennusliike Sarkoa olla toteuttaja tässä yhdessä elämän tärkeimmistä ratkaisuista ja valinnoista?

WWW.Sarkoa.fi

-Hanna-

Kommentit

  1. Todella onnistunut arkkitehtuuri tuossa valmistuvassa talossa! Mekin olemme juuri kilpailuttamassa eri rakennusliikkeitä täällä Pohjanmaan suunnilla, mutta emme ole vielä löytäneet sopivaa meidän tarpeisiin. Tuo on kyllä totta, että jos on vain yksi urakoitsija, vastuu ei jakaudu niin monelle ja lopputulos voi siten olla laadukkaampi.

    VastaaPoista
  2. Ihanan näköinen huvila! Itse aloittelimme puolisoni kanssa maanrakennushommia täällä Naantalin kupeessa viime viikolla. Ihan noin hulppea koti ei ole nousemassa, mutta ihana kun on saanut suunnitella juuri sellaisen talon kuin itse haluaa ja sellaisista materiaaleista jotka miellyttävät itseä. En malta odottaa, että pääsee sisustamaan.

    VastaaPoista
  3. Mahtavaa, ilmeisesti teillä on sujunut yhteistyö rakennusliikkeen kanssa hyvin. Meillä on myös etsinnässä urakoitsija. Tällaiseen vaihtoehtoon törmäsin kun kilpailutin yrityksiä: https://www.remonttiakaa.fi/rakennusliike-lempaala

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Uima-altaan rakentaminen

Rataskadun kotieläinhaka

Talo Nixi