Talo Nixi

Seinäjoen asuntomessualueelle Pruukinrantaan on rakentunut rakennusliike Sarkoan rakentamana Talo Nixi. Kohde nro 17. Talo Nixi on rakennettu paikalla pitkästä puutavarasta tehden.
Tämä kohde onkin ainoa asuntomessukoti joka on rakennettu perinteisesti täysin paikalla, ja ilman minkään talotoimittajan mukana oloa. Yhdessä rakennusprojektissa ovat tiiviisti olleet rakentajaperhe kolmen sukupolven voimin. Tämä on parhaillaan sitä pohjalaista tekemisen meininkiä.
Rakentajaperheen tuumoksia yhteistyöstä paikallisen rakennusliikkeen kanssa rakentamisesta,  ja paikalla rakentamisen eduista pääset lukemaan TM Rakennusmaailman messulehdestä.

Näytteilleasettajana Talossa on Nixi. Keittiö ja kaikki kodin kiintokalusteet ovat Nixin valikoimista.
Sisätilojen suunnittelussa apuna on ollut Tampereen Nixin suunnittelija Milja Kettula.
Nixin tiedote talosta löytyy *täältä*
Talon kaikissa märkätiloissa on Tulikiven Hexakon laattaa.
Laatoitustyö Kimmo Viitala Sarkoa.Pihamaan näyttävät kasvi- ja kukkaistutukset ovat suunnitelmia myöden rakentajaperheen Arjan itse toteuttamat.Virallisesta asuntomessuluetteloista Deko ja TM Rakennusmaailma lehdissä löydät myös Talo Nixin tuote ja yhteistyötaho tiedot.

Tämä rakennusprojekti on Sarkoalle ainutkertainen kokemus. Onhan niitä omakotitaloja jo rakennettu toistakymmentä perustuksista valmiiksi kodiksi, ja remontteja puurrettu vielä enemmän.
Asuntomessujen näkyvyyden kautta kun oman työn jälkeä saa selailla lehtien sivuilta *koottuna*
Sarkoa kiittää kaikkia yhteistyötahoja, ja kontakteja joiden myötä tämä yrittäjälle ikimuistoinen kokemus on mahdollistunut.
Jatkossakin Sarkoa toteuttaa laadukkaita ja rakentamisen palveluja rakentaen, ja remontoiden.
Voisimmeko olla avuksi juuri sinun unelmiesi kodin toteuttamisessa ?
Ota yhteyttä info@sarkoa.fi tai puhelimitse 0442942834

Tervetuloa Asuntomessuille Seinäjoelle!


-Sarkoa-


Kommentit

  1. Kaunis talo. Usein talot näyttävät olevan isojen talofirmojen/talotehtaiden rakentamia. Pienet yritykset tekevät kuitenkin paikan päällä pitkästä tavarasta laadukasta jälkeä ja varmasti myös enemmän toiveiden mukaisesti ja asiakas pystyy ehkä paremmin vaikuttamaan materiaalivalintoihin.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Uima-altaan rakentaminen

Rataskadun kotieläinhaka