Joupin vanha tupa ja Komiat Hetket ne yhteen soppii.

Joupin vanha tupa juhlatila, kokoustila ja saunatila Seinäjoen ytimessä, sekä
Komiat Hetket pitopalvelu ominaisuudessa (Klikkaappa itsesi kotisivuille niin näet koko todella monipuolisen palvelutarjonnan)
Kutsuivat meitä SObloggareita Maanantaisena iltana tutustumaan Joupin  vanhan tuvan tiluksiin, ja Komiat hetket menun ääreen.
No mitäpä tässä voinee muuta huokailla kuin että erityisen kaunis miljöö. Kunnostettu vanhaa arvostaen ja monipuolisin mahdollisuuksin tarjota tilat mitä erilaisimmille kokoontumis tarpeille.

Menu oli herkullinen ja monipuolinen konstailemattomuudessaan.
Nokipannukahvit sopivat niin tilaan kuin myös makuelämyksenä on jotain niin toista kuin kodin kiireellä tiputetut suodatinkahvit :)


Tässä SObloggarit illan tärkeän hetken äärellä. Tutustumista toisiin bloggareihin sillä saimme joukkoomme useamman uusia blogeja. Tietenkin myös kutsutilaisuuden hetkien kuvaaminen ja niistä blogitekstin julkaisu on tärkeä osa yhteistyötä. Rakennusyrityksemme Sarkoa tarjosi alku kilisteltävät tilaisuudessa. Tiedänpä myös että kyllä vain tällaiset yhteistyöt tuottavat tulosta. Ne myös laajentavat verkostoja. Eipä jää kertaan jos toiseenkaan kun on itse voinut suositella taikka varailla jotakin tuotteita joihin on blogimaailman kautta tutustunut.
SOblogien päivitetty lista. Käyhän kurkkailemassa!
Kolmen Tähden Koti
http://www.kolmentähdenkoti.fi/
Kääpiölinnan köökissä
http://kaapiolinna.blogspot.fi/
Elämää Keltaisessa Talossa
http://elamammekeltaisessatalossa.blogspot.fi/
Ninnin Energianurkkaus
http://energianurkkaus.fitfashion.fi
Hempukan hömpötykset
http://hempukan.blogspot.fi
-Hanna-
*sisältö yhteistyö*

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Uima-altaan rakentaminen

Reilun vuosikymmenen on Sarkoa rakentanut

Rataskadun kotieläinhaka