Heinäkuiset terveiset rakennusmania tehtaalta :)

Viime päivät ovat kuluneet rouva äidillä luonnon antimia talteen keräten, ja uusia suunnitelmia herra rakentajan pään menoksi suunnitellen.
Vastahan laatikosta löytyy poikkeamislupa 85m2 talon rakentamiseen pihamaalle, sekä muutama viikko sitten pihaan tuodut traktorin kärryt siirretävää saunamökkiä varten tuotuna.
Asuntomessujen virikkeellinen ympäristö on kuitenkin saanut pään vilisemään erilaisia mahdollisuuksia rakentamiseeen, ja tilan saantiin oman kodin ympäristöön.
Jotta odotas vain rakennusvirasto kunhan suunnitelmat saadaan paperille niin täältä pukkaa toimenpideilmoitusta, ja rakennuslupahakemusta syksyn tullen :)

On sitä riippukeinussakin ehditty nautiskella kesän lempeistä tuulista, ja vaihtuvan määrän lapsia ilosta heidän uidessaan ja leikkiessään oman pihamaan piirissä.
Vielä on aikaa kiireettömiin aamuihin, ja päiviin joiden ainut suunnitelma on olla ja nauttia kesästä.
Ihania kiireettömiä kesäpäiviä myös sinulle!
Palataan arkeen sitten Elokuun puolella :)

Tämä edellinen kuvaus ei arvatenkaan herra rakentajan
kohdalla ole käynyt toteen. Kesähän on otollisinta aikaa salaojasaneerauksille, remonteille ja kaikenlaiselle rakentamiselle.
Rouva äidin toimessa taasen kesään heittäytyminen 3-8 lapsen kokoonpanolla on varsin välttämätön työtehtävä. Syksyn tullen työni äitinä jatkuu saaden lisäsävynsä Green Care amk ammattitutkinnosta.
Haave ammatillisesta luontoavusteisesta toiminnasta oman kodin piirissä siis siirtyy yhden pykälän eteenpäin antaen pontta Mimosan tuvan suunnitelmille.

Ps. Asuntomessut jatkuvat vielä viikon verran. Kerta kerran jälkeen messualueelle suunnatessa sitä yllättyy iloisesti rennosta ja positiivisesta hulinasta. Jollet vielä ole käynyt suuntaa ihmeessä Pruukinrantaan! Sarkoa ky on rakentanut kohteen 17 Talo Nixin. Käy tutustumassa työjälkeen, ja ota yhteyttä jos remontti tai talon rakentaminen on ajankohtaista Seinäjoen seutuvilla.

                                                                 -Hanna-

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Uima-altaan rakentaminen

Talo Nixi

Synttärihumua HopLopissa