Taidekokoelma

On saanut jälleen uusia huippu taideteoksia olohuoneemme nurkkauksessa sijaitsevalle galleria korokkeelle. Niin korkea metallipöytä kuin häkki ovat isäni kätten työtä. Taide tuo värikäs, mielikuvituksellinen ja maailman tärkeimpien pienten käsien ja ajatusten tuotos. Lasten koulussa ja taidekouluissa toteuttamat luomukset.


Tämä näkymä saa ilon pirskahtelemaan ja lämmön läikehtimään sydänalassa.  Ja kuinka muistankaan miten ensimmäisen ihan oman kodin (2 kotia sitten) suurimpia haasteita oli miten oma ajatus sisustamisesta ja lapsen taide yhdistetään. Miten huoneala ja seinät  kumisivat tyhjyyyttään. Itse keksittyjä raja-aitoja joita sisustuksellisesti ei voisi ylittää, Kun ei vielä vain uskaltanut heittäytyä pois valkoisista seinistä ja tuon hetken "ei voi tehä" jutuista. Kun se koti ei edes tuntunut kodilta vaan vieroksutti ja herätti hämmennystä. Miten joku itse tehty ja osin suunniteltu ei tunnukkaan kodilta. Miten hassulta nyt tuntuu ettei lapsen taide täysin mahtunut siihen kotiin.
Miten vapauttavaa on nyt kun vuosia on vierinyt ja uskallus toteuttaa kaikin osin omaa on kasvanut.
Tuija Leinosen haltijaemo poikasineen keinuu häkin vierustalla.


Tämän näköiskuvan sain lahjaksi viime äitienpäivänä nuorimmaiselta. Nyt se on seikkailtuaan ensin eri huoneissa löytänyt tiensä olohuoneen kokoelma nurkkaukseen.


Näkymää muualle olohuoneeseen. Hieman rauhallisempaa olemusta. Ilman suurempia muutoksia.
Millaisia kokemuksia sinulla on kodin sisustamisen ja koko perheen sisustustarpeiden yhteensovittamisesta?
-Hanna-

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Uima-altaan rakentaminen

Virallisesti valmis

Intohimona koti