Sitä saa mitä tilaa

Ja tässä putiikissa ihan vitriinin täydeltä. Kyseessä kun on Seinäjokinen Sisustuskahvila Ruufus, jossa joka ikinen herkku on gluteeniton. Myös raakakakkua on aina tarjolla. Ruufuksella on muitakin meriittejä erottuakseen Sjoen kahvilatarjonnassa.
Paavo on yksi näistä. Paavo on kahvilan pomo, ja koira. Ruufus on siis myös koirakahvila. Erityisellä koirakahvilaviikolla kahviossa vieraili kuutisenkymmentä hännänheiluttajaa.
Tämä koirakaverin kanssa kahvittelu on kuitenkin siis ihan jatkuva mahdollisuus. Kaverille on myös ostettavissa omat herkkunsa kahvihetkelle.Ja koska kyseessä on sisustuskahvila on tarjolla monenmoista sisustustavaraa kotiin ostettavaksi. Seinillä vaihtuva taiteen myyntinäyttely.
Rustiikkia omaa tarinaansa henkivää huonekalustoa, piensisustusta. Kodin tarvetuotteita niin Terra kuin Kulkurin Kartanon kaunis sarjasta mm.


Lähiaikoina kahvio tulee kokemaan pintaremontin.
Tällöin myös sisustuspuolen tarjonta laajentuu.
Ainakin minä aion pistäytyä tällöin niin herkuttelemaan kuin myös tarvehankinta kartoitukselle tähän putiikkiin.
Maijalle, Maikille ja Paavolle kiitokset Seinäjoen kahvilakulttuurin elävöittämisestä.

 
Eikä siinä vielä kaikki. Me Sobloggarit tulemme vuoden mittaan näkyilemään erilaisissa yhteistyökuvioissa pitkin maakuntaa. Näkymisen suhteen yksi meidän yhteistyötahoistamme on Iprint. Iprint on monipuolinen ja osaava sanomalehti- ja  kirjapaino, sekä viestintätoimisto, joilta hoituu myös pienemmän tarpeen toteutukset.


*Sisältöyhteistyössä Sisustuskahvila Ruufus, Iprint.

-Hanna-

Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Uima-altaan rakentaminen

Talo Nixi

Asuntomessuillaan