Grillibileet

Kokoonnuimme SObloggareiden voimin illanviettoon männä viikolla.
Paikkana kotimme, ja tarkoituksenamme kokoontua yhteisen kokkailun päätteeksi grilliherkkujen äärelle Mika Voita ja suolaa blogin takaa lupautui johtamaan tätä vakaan päämäärän tapahtumaa.


Tässä kuvasarjassa ollaankin jo päästy tekemisen meininkiin, ja niin valmistuvat Coleslaw salaatti kuin myös bataattiranut. Kuohuviinin kaadosta puhumattakaan.


Mika opasti meidät Colamarinadin valmistamisen, sekä ribsien grillailun saloihin
Marinadista tuli kyllä itselle ehdoton hitti tuleviin grillailuihin. 
Jollet ole vielä tutustunut niin vahva suositus!


Tässä pröystäilemätön, mutta niin maistuva menu valmiina.
Pientä haastetta menun suhteen toi kun itsepintaisesti halusin valmistaa wengetteä. Googlailin ja ihmettelin miten ihan varmasti se meni noin muttei edes googlekaan tunnista. Nooh kastiketta ja paikkaa missä sit ihanuutta olin saanut maistaa kuvailtuani selvisi että kyseessä on vinegretti. Vadelma vinegretti sitten lopulta maustoi kuin maustoikin vihersalaatin. Kastike valmistui näin:

Vadelmavinegretti(=wengette :) )
3dl vadelmia
1dl valkoviinietikkaa
3dl rypsiöljyä
2rkl sokeria
suolaa ja mustapippuria
Kaikki vaan sopuisasti sekaisin, ja maittava kesäinen salaatinkastike on valmis.Illan riennoissahan mukana olivat Lumikallio , Kanivinossa , Kotini on helmeni, Meidän Koti , Knuuttilanmäellä ,Voita ja Suolaa sekä Villa Bohemian. Meidät kaikki ja usean muunkin Etelä-Pohjalaisen lifestyle blogin löydät yhden blogiosoitteen takaa : http://sobloggaajat.blogspot.fi/

Tämä pieni Wilho mies oli yksi iltamme viihdyttäjistä. Pelottomana ja leikkisänä pikkumies syöksähteli milloin matonreunaan hyökkien milloin hyönteisen perässä. Uusin työkaverimme joka jo ensimmäisinä päivinään on tehnyt lukemattomia työtunteja lasten ihastellessa ja halutessa ottaa vastuuta pennun hyvinvoinnista. Hypnoottinenkin tällainen pieni elämään luottava vipeltäjä ja sinne tänne nukahtelija on kaikessa suloisuudessaan.


Kokoontumisten ja juhlien toiseksi parasta antia on se että ainahan vähäsen on rempattava tai uudistettava kotia. Joten........ kun elettiin viime viikon alkupäiviä ei herra rakentajalla ollut aavistustakaan että keittiössä on nyt rempattava paikkoja. Keskiviikkona hän sitten jo tiesikin että nyt lähtevät ne vanhat tehottomat ja innostamattomat spotit. Niin lähtivät ja valkeus koitti ainakin yhdessä huoneessa talossamme. Siitä sitten enemmän viikon mittaan. 
Niin se vaan on että pieni rakentaminen/remontointi kuuluu joka elämän kohokohtaan, joten miksei se rakentaminenkin voisi olla lähtökohtaisesti innostava ja positiivinen asia niin mielikuvissa kuin elävässä elämässä?

-Hanna-
Ja Sarkoahan ne pöperöt iltaan piffasi 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Uima-altaan rakentaminen

Reilun vuosikymmenen on Sarkoa rakentanut

Rataskadun kotieläinhaka