Keittiön päivitys


Kuluneen kuuden vuoden aikana on keittiössämme tapahtunut pieniä muutoksia.
Huomattavin muutos ihan lähiaikoina yhtäkkisenä kyllästymisenä jonkinmoisen rakennusaikaisen aivosumun aikana valittuihin spotteihin.
Tapahtumakulku kävi seuraavasti:
Viesti herra rakentajalle että nyt jatkuu remppahommat kotiin tultuakin. 
Tiukka aikataulu sillä 2 päivän kuluttua blogitapaamisella olisi oltava uudistettu keittiötila.
→ Suunta kohden paikallista  KVS oy:tä   →  Pieni briiffi siitä mitä ollaan tekemässä ja mitä tuotteita tarvitaan  →  Ja ei kun tuotekokonaisuus matkassa kotia kohden. 
Loppuhan olisikin sitten herra rakentajan iltapuuhaa.


Ehkä kuvaavin huomio valaistuksen vaihdon jälkeen spoteista led nauhaksi tuli neiti kolmosluokkalaiselta. Hän nimittäin katsahti keittiön seinää ja kysyi -"Onko meillä aina ollut tuollaiset laatat seinässä" No onhan meillä, mutta himmeä valaistus ja  rouhea laastiseinä vetävät huomion (valonkin) itseensä.


Vuosien mittaan ovat vetimet vaihtuneet jykevämmiksi. Kaapistot ja vetimet ovat Topi keittiöiden mallistoa. Kaisla kaapistot koen edelleenkin silmää kestäviksi, ja mekanismit ovat priimaa. Kun itseä miellyttävä hana tarttui Topin poistomyynnistä käteen. Oli herra rakentajan jälleen tartuttava työhön kotonakin.


Hämäryyttä ei tässä tuvassa piiloon pääse. Eikä kirkkaampaan yleisvalaistukseen ole tarvettakaan.
Keittiön työskentelytilan led valaistukseen olemme erittäin tyytyväisiä. Otettiinhan valon sävy huomioon suunnitellessa uutta kokonaisuutta. Valonauhoille on myös katseenkestävät listat, sekä listan päihin suojat kokonaisuuden viimeistelyyn. Tämäkin kokonaisuus hyvällä asiakaspalvelulla on siis saatavilla KVS Valaistussuunnittelun kautta. Itse tehden tämä valaistuksen päivitys maksoi hipaisukytkimineen alle 200€.


Keittiömme onkin nyt kovalla käytöllä. 10 hengen perhekotimme vaatii keittiöltä paljon. Jokapäiväisellä massiivi käytöllä ovat niin säilytystilat kuin ruuanvalmistuksessa käytössä olevat pöytätasot laattapintoineen. Ainoastaan yksi on käytössä rähjääntynyt, ja se on tiskikone.
Haussa onkin nyt normimitoin varustettu integroitavissa oleva tehopakkaus. Vaatimuksena vähintään kolmen täyden koneellisen pyörittäminen päivittäin, eikä ruokajämiäkään saisi säikähtää.


Tässä motivoitunut iltatyöläinen toteuttamassa rouvan toimeksiantoa.
Huomaa vanhat vuosia silmiä särkeet pienitehoiset spotit. Ylemmissä kuvissa voit huomata seinälaatalla viimeistellyn koteloinnin vanhan valaisimen jättämän reijän kohdalla.


Ja tällä kodin päivityksellä jaksaa taas tovin.
Mitäs sinun kodissasi on viimeksi päivitetty??

-Hanna-

Kommentit

 1. Kivasti näkyy laatat noilla valoilla. Lednauha on minusta tosi kiva. Sillä saa kummasti näkyvyyttä,
  eikä ota silmiin.
  Meidän keittiö on uusittu kokonaan muutama vuosi sitten, eiköhän näillä mennä niin kauan
  kuin me tässä talossa asumme.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin oli jo alkuperäisessä sähkösuunnitelmassa nauhat ajateltuna keittiöön. En tiedä mikä iski kun spotit paikoilleen pärähtivät.

   Poista
 2. Kivan näköinen keittiö teillä.
  Minä parhaillaan etsiskelen keittiöömme uutta jääkaappi systeemiä, kaksi korkeaa vierekkäin. Teillä näytti olevan mustat, mutta merkistä en oikein saanut selvää. Vai onko toinen pakastin? Oletkos ollut jääkaappeihin tyytyväinen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Meillä on aina ollut Bochin laitteet keittiössä. Jääkaappi ja pakastin tuossa vierekkäin. Hyvänä ja keskihintaisena ollaan koettu. Miele se on se mikä huoltomiehen suusta kuuluu kun kysyy luotettavinta kodinkone merkkiä.

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Uima-altaan rakentaminen

Rataskadun kotieläinhaka

Talo Nixi