Joulu


Joulu on tullut.
Tullut myös kotiin.
Syksy on ollut raskas ja kaiken sen alhon keskellekin joulu tuo pysähtymisen ja rauhan tunnelmansa. Pikkuhiljaa huolimatta epäilyksestä on myös joulumieli ja jouluun valmistautuminen ovat  tapahtuneet kuin varkain.  Vuosien varmuudella ja tottumuksella. Samat luotto tunnelman tuojat valot ja kristallit.  Tärkeimpänä rakkaat ihmiset ympärillä.Lasten itse tehtyjen ja siten kaikista tärkeimpien joulukoristeiden estraadi on ruokailutilan pikku pöytäkuusen äärellä.


11v sankarimme suunnitteli suuntaavansa pihalle vakoilemaan pukin saapumista. Katsomaan millaisella autolla pihaan pukki karauttaa pihaan. Muistuttelin pojalle että sen verran satua jouluun kuuluu että meidän pukki saapuu reellä Korvatunturilta. Vastaus oli -"no jaha". 
Näille lapsillehan on jo pienestä pitäen kerrottu joulupukin olevan se kiva satu ja tunnelman tuoja. Tonttuja ovat ne läheiset joille lapset ovat tärkeitä ja rakkaita.  Meillä on myös ollut ilo ja onni kokea joulut saman joulupukin käymänä. Lapsia kutkututtaa niin kun kerron saman pukin käyneen jo omassa nuoruudessani kotonamme. Pukki kyllä tuntee ja tietää kaikki. Meille hän on Joulupukki joka vuosi vuoden jälkeen tekee joulustamme sen mystisen sadunomaisen päivän. Kiitos Joulupukki siitä.


Yrityksemme osoitti tänäkin vuonna jouluisen muistamisen SOblogien keräämän hyvän joulumielen pussukoihin. Alla enemmän asiasta.
SObloggarit haluavat jakaa hyvää joulumieltä. Tänäkin jouluna olemme haastaneet yhteistyökumppaneitamme jakamaan joulumieltä niille lapsiperheille, jotka ovat haastavassa elämäntilanteessa. Lämmin kiitos tuesta ja lämpimän joulumielen jakamisesta Keltainen keinutuoli, Lennol, Riike, Rakennus Sarkoa ja Valkoinen Puu. Yhtä perhettä muisti myös Duudson Activity Park. 
Tee sinäkin oma jouluteko. Voit jakaa lämmintä joulumieltä sanoin ja teoin. Muista toisia joulusanoin, osta lähellä tuotettua kotimaista ruokaa, valitse
pukinkonttiin edes muutama pienen yrittäjän valmistama joululahja. Pieni joulutekosi voi olla myös se, että muistat yksinäisen joulua puhelulla, ison perheen äitiä joulukakulla tai pienellä lastenhoitoavulla.
Haastathan joulutekojen pariin myös ystäväsi.

-Hanna-

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Uima-altaan rakentaminen

Talo Nixi

Virallisesti valmis