Krumeluudet väistöön

Kun keväinen päivänpaiste tunkeutuu tämänkin torpan ikkunoista sisään muuttuvat kaiken tyyppiset krumeluudet tunkkaiseksi, ja paljoutta on ryhdyttävä karsimaan. Kynttilänjalat ja jykevät sisustus esineet tungetaan kaappeihin. Kristallit pakataan tarkasti odottamaan taas uutta talvea.


Josko napista painamalla saisi koko helahoidon vaihtoon toteuttaisin joka Huhtikuu kodin täysmuutoksen arkkitehtuurista sisustukseen avaraksi koristeettomaksi industrial kodiksi.
Palauttaen syksyn tuulissa kodin olomuodon ennalleen vastaanottamaan talven pimeyden ja kylmyyden paljouden voimin.


Tässä pysyvien hankintojen tyyssijassa on jotakin uuttakin. 
Päästyäni MUM`s ideatykiksi yritys lähetti tällaisen eettisen pienen Valhalla villamaton/tekstiilin testattavaksi käyttöön.  Mums kauppaan löysin aikanaan pojan huoneeseen lampunvarjostinta metsästäessäni. Sieltähän se löytyi. Afrikkalaisen käsityöläisen kierrätysmateriaalista valmistama varjostin koristaa edelleen pojan huoneen katosta killuen.


Ensimmäisen päivän testauksen tuloksena on tämä sijainti.
Huomioikaamme myös että vuosien vastoinkäymisten jälkeen on viherkasvien tilanne suht hallinnassa ja positiivis sävytteinen.


Se tila missä paljouden karsiminen on jotenkuten onnistunut on ruokailutila.
Hyvistä aikeista huolimatta on rouva milloin mitäkin läppäri jäänyt asuilemaan keittiön pöydän ääreen. Siinähän se on lähellä ja aina saavutettavissa mutta kun.Ja kuten kuvasta näkyy saa tämä talo pitää hämynsä auringonpaisteellakin.
Harmaat rouheat laastiseinät ovat tehokas valonsyöjä.


Ps. Eikä sitten huolestuteta herra rakentajaa sillä huomiolla että  useita kertoja on rouvalla mieleen hiipinyt pesuhuonetta katsellessa että mitä jos laatat olisivatkin vaakasuunnassa, ja jos vain suihkut sijoittuisivatkin suorille seinille eikä mitään suihkukulmauksia olisikkaan olemassa.

Pps. Tämä postaus ei sisältänyt sisältöyhteistyötä tai kaupallista toimintaa, sillä kyseisen yhteistyön määreet ovat toisentyyppiset.

-Hanna-

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Uima-altaan rakentaminen

Rataskadun kotieläinhaka

Talo Nixi