Kotieläinpihalla


Monen vuoden haave yhteisöllisestä monikäyttöisestä kotieläinpihasta on toteutumassa. Kiitos Seinäjoen kaupungin, naapurusyhteisön, ja lähialueen yrittäjien. Omin avuin on jo vuosia oman perheen iloksi koottu tätä monihyväistä porukkaa ympärillemme. Ajatuksena että joskus se oma palvelisi hieman laajemmin.  Olemme saaneet naapurusyhteisönä kaupungin avustuksen alueen rakentumiseen. Lähi alueen yrittäjät taasen mahdollistavat kummilampaat päiväkodin, ala-asteen lapsille sekä läheisen kuntoutuskodin asukeille. Yrityksiä on mukana myös tulevissa lemmikkihaan avajaisissa mahdollistamassa hyvää ympärillemme.


Noin kk sitten muuttaneet Joutsenhanhi untuvikot ovat kasvaneet hurjasti. Ne ovat hellyttävän hatarasti liikkuvia mutta oman arvonsa tuntevia kavereita. Nyt hellyttävä untuvapallero mutta aikuisena 150cm siipiväli ja oman kodin vartiovietti.
Tämä päivä onkin kulunut hanhiemona toimien ensikosketusta pikku siivekkäille muusta luonnosta tarjoten.


 Lapsetkin jaksoivat katsoa pienten sopeutumista, köllöttelyä ja ruokailua pitkän tovin.


Ääri kesy ja kaikkien kaveri Luna pupu sai tänään kaverikseen hanhi untuvikot. Luna piti etäämmällä jöötä rummutellen takajaloillaan, kun kaverit meinasivat syödä Lunan eväät. Wilho piti silmällä tilannetta kaikkineen.


Puhuttiinkos me lampaista. Non kyllä puhuttiin. Hän on Ihana Kainuunharmas uuhi. Ihana muuttaa kahden karitsan kera Rataskadun hakaan kunhan aitaus on valmis. 


Ja tietenkin sitten ovat nämä lemmikki sankarit jotka yhtä lailla kuvissa näkyvät ja esiintyvät.
Vilhelmiina hänen kaunokaisuutensa ja .....


Wilho aina paikalla missä tarkkailua tarvitaankaan


Intona -Hanna-

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Uima-altaan rakentaminen

Reilun vuosikymmenen on Sarkoa rakentanut

Rataskadun kotieläinhaka