Rataskadun kotieläinhaan laidunkausi 2021

Rataskadun kotieläinhaan laidunkausi 2021 on eletty ja koettu. Vuonna 2020 saimme Seinäjoen kaupungin kylien kehittämisavustuksen alueelle sijoittuvan haan asukkaiden muona ladon rakentamiseen. Lato valmistui tänä kesänä ja lampaista siivekkäisiin kaikki hoksasivat ladon pariovien aukeamisen tarkoituksen. Uskaltaapa jopa Väinö sorsa tepastelemaan ladon sisäpuolelle nauttiakseen rehua suoraan saavista.

Haan kausisponssit saatiin mukavasti raameihin ladon etuseinälle ansaitsemalleen paikalle. Veljekset Peltokangas Oy Kaarto Service Oy ja Kone Sarkoa Oy ovat tarjonneet vuoden 2021 elämänmenon haalla.


Syksyn kerinnät ja neitokaisten manikyyrit on suoritettu hyvässä yhteishengessä. Pimut rauhallisina nauttivat tottuneen keritsijän käsittelyssä.Sakkimme uusimmat vahvistukset ovat Taavi ja Mauno. Pojat ovat käyneet ihmis avuin esittäytymässä päiväkotiryhmälle. Paijaajia löytyi monen monta pienille kissanpennuille.


Haalla voit vierailla ympäri vuoden. Lampaat Riina Ihana ja Panda kyllä päivystävät vieraiden varalta kylmemmälläkin säällä. Linnut ainakin osin ovat myös alueella läpi vuoden.


Lämmin kiitos kaikille haan askareissa apuna ja tukena olleille ❤️. 


-Hanna-

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Uima-altaan rakentaminen

Rataskadun kotieläinhaka

Talo Nixi