Tulevaa messupäivää fiilistellen

Tällä viikolla me naiset tehdään historiaa :) No ainakin ihan pienesti. Pelmuuttamalla ihan luvan kanssa Asuntomessujen toimintatapoja. Me mimmit kun saatiin toista kertaa mahdollisuus laittaa kutsuvieraslista kuntoon, ja kasata päivä mielenkiintoiseksi sekä tapahtumarikkaaksi. Päivän suunnittelussa olemme lähteneet katujuhla/ asuntomessukarnevaali teemalla. Harvoinhan sitä kukaan saa käyttöönsä kuvan kaunista suljettua asuinaluetta tyhjine katuineen. Yleensähän messualue on täysin hiljentynyt mediapäivän ja messujen avajaisten välisenä aikana. Seinäjoella on rohkeasti lähdetty toteuttamaan uutta tapaa nähdä, ja kokea asuntomessuja. 
Tässä muutama kuva Tammikuiselta messupäivältä.Tällä kertaa vihertävällä lähes valmiilla Asuntomessualueella ihasteltavana sitten onkin valmiita koteja ja sisustusratkaisuja. Yhteistyöhön päivää järjestämään olemme saaneet oivan otannan päivän ohjelmalliseen puoleen nivoutuvia yrityksiä. Hyvänlaista jännitystä on ilmassa.
Tottahan se herra rakentajakin Sarkoa yrityksellään päivän yhteistyö tahona häärii.
Seuraavassa postauksessa sitten pääsemme tutustumaan useampaankin Asuntomessukotiin.
Tiina Siskonpaneelisoppaa blogissaan on myös etukäteis fiilistellyt tulevaa. Eikä tämä päivä vain kahden naisen toimin ole rakentunut, vaan mukana järjestelyissä on ollut useampikin yhteistyöhengessä osaamistaan päivän rakentumiseen, ja mahdollistumiseen tarjonnut henkilö. Iso kiitos siitä!

-Hanna-

Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Uima-altaan rakentaminen

Talo Nixi

Asuntomessuillaan