Ultimaattiset poolpartyt !


Eilen teimme maailmasta taas hitusen parempaa paikkaa paikkaa SObloggari naisten voimin kokoontuen tällä kertaa meillä.
Suunnitelmissa ja haaveissa siinsivät ultimaattiset uima-allas ja palju painotteiset piha kekkerit kauniissa Suomen suvessa.
No koko päivänhän sitten satoikin välillä enemmän, ja toisena hetkenä vähän vähemmän.
Paljun täyttö lapsiperhe elossa ja viime siivoilujen lomassa täydellisesti yli äyräiden uppopumpun puskiessa vettä lainehtivaan paljuun. 4 erillistä sytytystapahtumaa saivat lopulta paljun tupruttamaan, ja veden tasaiseen passeliin lämpöön. Klo 16.00 jo hieman kireissä merkeissä soitettu puhelu herra rakentajalle. Lapset kun jostain kumman syystä leikkivät leluillaan ja kehtasivat vielä istahtaakin sohvalle vaikka aivan selvästi näkivät että viltti oli juuri taiteltu ja tyynyt aseteltu kuvaukselliseen loistoonsa. Vielä pitäisi myös ehtiä kauppaan viimehetken tarvikkeistoa hakemaan.
Mikä kumma siinä on kun ei käsitetä että juurikin nyt on erittäin tähdellistä leikkiä joko pihalla tai sitten oman huoneen perukoilla. Tietyssä paikkaa, ja jälkiä jättämättä.
Nauruhan sinä jo itseltäkin pääsi kun päässä vilistävän pöyristyttävän ajatuksen pullautti suustaan.
Herra rakentajakin ehti paikalle pelastamaan tilanteen pakaten koko pesueen autoon ja lähtien evakkoon jotta naiset saavat iltansa. Rattoisa ilta meillä olikin. Kesätuulen henkäykset auringon lämmittäessä selkää saimme toki unohtaa. Sisätilat muuttuivat todella varteenotettavaksi vaihtoehdoksi. Muutama uskallikko kävi kastautumassakin. 
Kiitos jokaiselle mukana olijalle. Näiden ultimaattisten poolpartyjen kuvakollaasit ovat piirtyneet ainoastaan verkkokalvoillemme muistojen kauniiseen arkkuun talletettaviksi.
Alla kuvia napsittuna sieltä täältä kotimme uumenista ja vähän pihaltakin.














Ensi viikolla alkaa arki. Koulut, ja harrastukset. Hyvin fiiliksin kohden syksyä!
                                                                   -Hanna-

Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Uima-altaan rakentaminen

Rataskadun kotieläinhaka

Talo Nixi