Tulkoon jouluAivan mahtava vuosi alkaa olla lopuillaan. Herra rakentaja on omassa työssään kokenut asuntomessuhumun. Päässyt TM Rakennusmaailman artikkeliin Vastuullisen rakentamisen talo. Artikkeli jossa Sarkoa ky ja  herra rakentajan työnjälki varmuudessaan nousi siksi uutiseksi.
Onpa sitä työnjälkeä nähty niin Plaza lehdessä, kuin Topi keittiöiden esitteessäkin.
Lähinnä kuitenkin on tehty työtä. Rakennettu talo Nixi kasteenkestäväksi kodiksi. Rempattu saunoja ja pesuhuoneita, kuin huoneistojakin. Toteutettu  salaoja/sadevesijärjestelmien uudistuksia.
Huomenissa joulusaunan penkille istahtaessa useampi pylly tärähtää Sarkoan toteuttamille lauteille mielen rauhoittuessa jouluun.

Ja niin se tärähtää oman kodin lauteillakin :)
Joulua on valmisteltu 10 hengen kokoonpanolla. Laatikot ja siivot saatu tehtyä. Minä hullu jopa ryhdyin perunakakkaroiden leipomiseen kera 7 pienemmän hupulaisen. Siinä ruisjauho pöllysi ja muutama ärräpääkin lensi. Joko se oli kaulimeen revennyt taikina tai hupulaisten järjestämät kohtaukset. Ja siinäpä vastan riitti ihmettelemistä kun piirakoihin tulikin perunamuusi täyte.
Näillä siis mennään eteenpäinkin. Oman kodin piirissä työtä perhehoitajana toteuttaen.
Yhtä kotia kaikki. Joko niitä rakennetaan tai pidetään pystyssä henkisin sekä fyysisin toimin.


Tämän vuoden joulumuistamisen kanssa siirryimme osallistumisesta toimintaan.
Kokosimme Sobloggareiden kanssa yhteen yrityksiä ja muutaman bloggaajankin jotka halusivat muistaa perheitä joissa joulu vastaanotetaan haastavissa olosuhteissa.
Sarkoa ky osallistui omalla panoksellaan tähän keräykseen, ja rouva häsä sai oivan tavan toteuttaa itseään.

Tässä SObloggareiden haaste kokonaisuudessaan. Osallistu sinäkin!

Me sobloggarit eli eteläpohjalaiset bloggaajat haluamme jakaa lämmintä joulumieltä. Olemme yhteistyössä Citymarket Päivölän, Lapuan kankureiden, Sarkoa ky:n, Caplan Oy:n, Ilmareiden ja Kääpiölinnan köökissä -blogin kanssa muistamassa viittä vaikeassa elämäntilanteessa olevaa lapsiperhettä ruoka- ja muilla lahjoilla. Lämmin kiitos tuesta.

Mikä on sinun oma joulutekosi? Haastamme sinut pienten joulutekojen äärelle. Vielä ehdit. Muista lähimmäisiäsi ja tuttaviasi kauniin joulusanoin, osta lähellä tuotettua kotimaista ruokaa, valitse
pukinkonttiin edes muutama pienen yrittäjän valmistaja joululahja. Pieni joulutekosi voi olla myös se, että muistat yksinäisen joulua puhelulla, ison perheen äitiä joulukakulla tai pienellä lastenhoitoavulla.

Haastathan joulutekojen pariin myös ystäväsi.


Ihanaa joulua sinulle!

-Sarkoa-
-Hanna-

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Uima-altaan rakentaminen

Minitalo

Virallisesti valmis