Persoonalliset kodit

Inspiroivat meitä nyt ja aina.
Vai mitä sanot tästä kollaasista?Nyt  näille ja kaikille muillekin persoonallisille asujansa näköisille kodeille on myös osoite Fb ryhmä Persoonallinen koti.
Ryhmään ovat tervetulleita niin väriä räiskyvät, kuin myös harmoniset vaaleat unelmat. Oma koti oli se sitten tyylisuunnaltaan mitä tahansa oma taikka vuokrattu.  Ryhmässä on tilaa keskusteluille ja vinkkien jakamiselle. Ryhmässä sopii myös linkata, blogejakin. Kaikki kodin ympärille kiertyvä on ryhmän mukaista. Onpa ryhmässä jo ihasteltu samaisessa kuvassa suloista koiraa ja kaunista mattoa. Tervetuloa ryhmään kaikki joille koti on paikka jossa viihtyä omana itsenään ja toisinpäin :)Idea ryhmään heräsi tarpeesta. Ihmetyksensekaisesta kahden naisen keskustelusta siitä miten tiukasti ja ryppyotsaisesti kodin sisustuksen kuuluneekaan tukeutua tyylipuhtaasti johonkin sisustussuuntaan.
Tyylipuhtaus on kaunista. Yhtälailla kaunista on jos koti onkin löytänyt muotonsa useammankin tyylisuunnan syntysijoilta. Tyyliä rikotaan tyylillä. Se tuo kerroksellisuutta ja särmää.Halusimme tarjota sisältöä heti sivuston avautuessa joten useampi Sobloggari lähti mukaan luomaan yhteisöä nimeltään persoonallinen koti. Yhteisössä ja yhteistyössä on voimaa. Kiitos Marika Kotini on helmeni blogin takaa että jaoit ajatuksen.

 
Hyppää sinäkin mukaan Persoonallinen koti matkaan inspiroitumaan!
Menossa mukana Kotini on helmeni (idean äitinä), Keltainen keinutuoli, Siskonpaneelisoppaa, Lumikallio, Kolmen tähden koti, Kotohippusia ja jo suuri joukko omaa kotiaan persoonallisesti sisustavaa asujaa.

-Hanna-

Kommentit

 1. Kuulostaa oikein kivalta ryhmältä,mukava päästä mukaan😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa että persoonallisen sisustuksen ystäviä löytyy ryhmään liittymään.

   Poista
 2. Tämä ryhmä on ihana! Oon ihan innoissani:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Monen monta persoonallista kaunista kotia on ryhmän kautta saanut ihastella jo nyt.

   Poista
 3. Oikein kiva ryhmä, ja sille tosiaan näytti olevan tarvetta. :) Kiitos linkistä.

  VastaaPoista
 4. Kivalta ja mielenkiintoiselta, taidanpa hypätä vauhdilla katselemaan FB:n sivuille.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Uima-altaan rakentaminen

Talo Nixi

Virallisesti valmis