Rakennustyömaa -18

Yksi Sarkoan tämänhetkisistä työkohteista on Pruukinrannassa Seinäjoen asuntomessu-alueella sijaitseva 4 erillistalon rakennustyömaa. Kohteet rakennuttaa Nice Home Oy.
Yrityksellemme alue on entuudesta tuttu sillä asuntomessukohde Talo Nixi on Sarkoan kätten jälkeä.



Kone Sarkoa toteuttaa alueen maatyöt sekä kadun. 
Sarkoa rakentaa pitkästä puutavarasta talojen autokatos/varastotilat. 
Itse talot ovat Jetta-talon elementeistä.


Yksi näistä Kniipinkuja 6 taloista odottaa vielä asukkaitaan.
Kohdetta myy Kotijoukkue. Jos talo kiinnostaa klikkaa itsesi myynti-ilmoitukseen


Ja koska tämän rouvan paalikärryt ovat edelleen hoitamassa mainoskyltin kantajan vastuullista pestiä Pruukinrannassa ei siirtosaunaa tai muutakaan projektia ole kotinurkilla aloiteltu. Tekee ihan hyvää hengähtää vuosien rakentamisen ja rakentelun jälkeen omassa pihapiirissä. Tulihan ankoille toteutettua oma lampi suihkulähde putouksineen jo tähän kesään.



-Hanna-

Kommentit

  1. Kiva seurata myös Jetta-talon elementeista tehtyä taloprojektia. Meillä alkoi myös perustustyöt justiina ja kohta samoilla vaiheilla ollaan. Tykkään noista talojen mallista todella paljon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taidatte jo asua uudessa kodissanne joten onnea uuteen kotiin 😊

      Poista
  2. Meillä naapurissa rakennustyömaa ja uusia taoja rakentuu. Varmasti tekee ihan hyvää hieman hengähtää. Itsekin pidin hieman pidemmän loman töistä, matkustin ja otin rennosti. https://www.polarputki.fi/pyoroterakset/

    VastaaPoista
  3. Onpas todella hauskan näköisiä taloja, todella söpöjä ja kodikkaan oloisia! Meillä on myös talon rakennus projekti käynnissä juuri tällä hetkellä meidän uudella tontilla ja on kyllä vielä pitkä matka edessä ja hirveästi kaikkea ajateltavaa. Joitain perusjuttuja, joita en edes ajatellut aikaisemmin oli esimerkiksi, miten hoitaa esimerkiksi tankkaukset työkoneisiin ja kaikkea muuta vastaavaa, mitä ei vain tule ajatelleeksi. Me käytiinkin muuten tuli mieleen ihan paikan päällä tuolla asuntomessualueella silloin pari vuotta sitten ja oli kyllä kaikkinensa hienoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Omaankin silmään on varsin kodikas ja mukava pientaloalue. Tsemppiä rakennusurakkaan. Kyllä se valmistuu 😊

      Poista
  4. Hyvännäköistä jälkeä ja hauskoja pikkutaloja, vaikka tuskin nämä edes niin kovin pieniä ovatkaan. Asun Helsingissä ja lähistöllä tapahtuu ilmeisesti rakennuksen oikaisua, tai näin olen päätellyt kun iltalenkillä koiran kanssa olen kulkenut ohi. Hauska seurata tässäkin miten projekti etenee!

    VastaaPoista
  5. Hyvin näyttää rakennus- ja maatyöt edistyvän. Tyttärenikin hankki juuri tontin täältä Vaasasta ja ovat hieman alustavasti kartoittaneet jo rakennusliikkeitä. Hekin ovat hieman pohtineet pihaan pientä lampea ja suihkulähdettä. Kiva seurata tällaista projektia sivusta.

    VastaaPoista
  6. Upeita nuo elementtitalot. Tykkään selailla erilaisia vaihtoehtoja, vaikka oma talopaketti onkin jo tilattu. Keväällä meillä olisi tarkoitus vihdoin päästä pystyttämään betonielementit.

    VastaaPoista
  7. Tuostahan nousee komea asuinalue. Miten laajat maatyöt tehtiin tonteilla? Meillä on tontti ostettuna, mutta ennen kuin pohjia päästään valamaan pitäisi saada räjäytystyöt käyntiin.

    VastaaPoista
  8. Tämä messualue on jo varmaankin valmistunut, mutta olipa silti mielenkiintoista lukea projektista. Ystävämme ovat aloittelemassa rakennusprojektia myöskin ja siksi löysin myös tämän blogin, koska etsimme informaatiota kaikesta rakentamiseen liittyvästä; rakennussiivouksesta maanrakennukseen.https://ltqrakennus.fi/palvelut/puhtauden-ja-polynhallinta/

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Uima-altaan rakentaminen

Rataskadun kotieläinhaka

Talo Nixi