Lemmikkikodin joulu


Tämä on vinkki ykkönen jouluiseen lemmikkikotiin. Pieni kuusi korokkeella on vuosien ajan ollut kotimme joulukuusi ratkaisu. Viiden kissan kotitaloudessa on otettava monia eläimellisiä asioita huomioon sisustuksessakin. Koristepallot tassujen ulottumattomissa saavat toteuttaa juuri sitä tarkoitusta mihin ne on hankittukin joutumatta kissan saalistamaksi.


Pieniä kuusiahan mahtuu kotiin myös useampia. Lasten askartelemin koristen koristeltu pikkukuusi on sympaattinen ja täynnä muistoja vuosien varsilta. 


Tämän kodin perinteeksi on muodostunut iltapäiväisen Pukin vierailun jälkeinen yhteinen jouluruoka.
Kukin on jotakin joulupöytään tuonut ja näin ruuanlaitto ei ole kenenkään yksinäiseksi huoleksi kaatunut. Vuosien saatossa on joulupöytään suvun lisäksi istahtanut niin yllätysvieraita kuin ystäväperheitä, jotka ovat joulun kanssamme jakaneet. Ruoka on aina riittänyt. Eräänäkin vuonna niin että Alma dalmatialaisemme herkutteli suurissa määrin luomu joulukinkun siipalein. Sinä jouluna ei sitten enää joulupäiväksi kinkkua riittänytkään. Näihin tempauksiin on useamman lemmikin taloudessa oppinut suhtautumaan jos ei kevyesti niin kuitenkin sen suuremmin kimpaantumatta.


Vielä jokunen päivä niin jälleen pääsee nauttimaan jouluaaton tunnelmasta. Lasten ilosta, ja monista joulun mauista.

-Hanna-

Ps: Muutama vuosi sitten puhetta pukista käytiin teemalla Pukkiko kukkua


Kommentit

  1. meillä kuusen kaatoi aikanaan 2 v tytär,ei kissa kiinnostunut.lahjanarut on kiellettyjä se rontti syö ne.teurasti mokoma huovutetun possuni.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Uima-altaan rakentaminen

Rataskadun kotieläinhaka

Talo Nixi