ReferenssiAsuntomessukoti Talo Nixi kohde 17Enemmän kuvia Talo Nixistä löydät *TÄÄLTÄ*

TM Rakennusmaailma 6/2016 Vastuullisen rakentamisen talo artikkeli

2016 Sarkoan rakentama Talo Nixi.

Ota rohkeasti yhteyttä jos tarvitset talollesi tekijän,
tai kodillesi remontin!

Käytössämme on myös pienkaivinkone,
sekä runko-ohjattu Avant pienkuormaaja.
Joten  pienkoneella toteutettavat pihanrakennustyöt,
tai esimerkiksi  salaoja-, kaapeli-,sadevesi-, hulevesi-,
ja viemäreiden kaivuutyöt
hoituvat myöskin Sarkoalta tilaten.

Omakotirakentamista perustuksista valmiiksi kodiksi
on Sarkoa toteuttanut toistakymmentä kohdetta.
Remontteja ja kalusteasennuksia vuosiin 
on mahtunut  monin kerroin enemmän.

Plakkarista löytyy myös märkätilojen vedeneristyssertifikaatti. 
Laatoitustyöt ovatkin yksi Sarkoan valteista.

Kauttamme saatavilla myös vuosien yhteistyöllä priimaksi todetut sähkö ja LVI työt.

Tässä 2014 valmistunut omakotitalo. Suunnittelu ja toteutus by Sarkoa 
kodin sydänOlohuone


Kodinhoitohuone ja pesutilat


Talon yksi erityisyys.
134m2 mahdollisuus toteuttaa yläkertaan asuintilaa.
Lasten vaiko aikuisten valtakunta?
Tai sitten ihan nykyisellään 134m2 varastotilaa/käyttöullakko.-Sarkoa-


Kommentit

 1. Ottakaa pois ne kaameat verhot olohuoneesta ja vaihtakaa tapeetit, värit ovat kun ruumishuoneella.Joko sisustetaan kokonaan tai ei ollenkaan,,,

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se on että makunsa kullakin. Toivonkin että ruumishuoneetkin olisivat jotakin muuta kuin kalvakan valkoisia paikkoja. Talossa hieman rusehtavaan taittavat harmaan sävyt ovat kantavana teemana. Nimenomaan on tarkoituksena ollut sisustaa kokonaan ja täten maalarinvalkoista ei löydy mistään pinnasta. Vaaleat puupinnatkin ovat mattalakattua tai kuultomaalattua.

   Poista
 2. Verhoihin en ota kantaa, mutta tangot voisivat olla korkeammalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enpä olekkaan tainnut asiaan viitata missän kohdin joten mukava että nostit asian esille.
   Verhotangot ovat 12mm pyörörosteritankoa(?) niin kuin myös koukutkin. Itse tehtyjä ja taatusti kestäviä. Kipsilevyyn ei tällaista painavaa tankoa voi kiinnittää sillä poishan se tippuisi. Verhotangot on kiinnitetty ennen listoitusta, ja sentin kahden nostokin olisi mahdollista. Jos talon ostaisit niin sormella vain viisaten niin sinne tangot siirretään mihin halutaan. Verhot valitsee aikanaan talon asukas, joten sen asian pohtimiseen on turha paneutua :)

   Poista
 3. Blogia olisi kätevee lukia jos violetit tekstit olis vaaliampia, eroottuusivat paremmin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos huomiostasi. Koitampa perehtyä tuohon värien maailmaan joku päivä.

   Poista
 4. Ihan sikamagee.., sanokoot muut mitä lystää. Vaaleata pintaa, luo avaruutta. Sisustus tehdään maun mukaan yksityiskohdilla. Setäni teki aikoinaan ns. baarihuoneen kotiinsa ja vanhana merimiehenä tapetoitti sen vanhoilla merikorteilla, oli vaapelii, takilaa, ruorii ja hamppuu. Terva "kärys" jo ovella. Makunsa kullakin. Yksinkertainen on kaunista, siks blonditkin on yleensä hyvännäköisiä.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Selkeä yksinkertainen kokonaisuus nimenomaan antaa mahdollisuuden ja "näyttämön" ihan jokaisen itse haluamalleen sisustus kokonaisuudelle. Ja se että jokaisella on halutessaan mahdollisuus toteuttaa juuri itselleen ominaista tapaa olla asua tai pukeutua. Kalusteilla, verhoilla tauluilla ja tyynyillä voi selkeyttää, tai halutessaan rikkoa linjaa. Ja ihan vaikka joka päivä. Ai sekös se blondien salaisuus on ;)

   Poista
 5. Puolipaneeli on huono idea, paluu 80-luvulle...en huolisi omaan kotiini. Masentava/ruma tapetti yhdessä (alin kuva) makuuhuoneessa. Olis pakko vaihtaa...Muuten aivan kivan näköistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alla oleva teksti on katkelma pohjalaistalon historia tekstistä. Vuosilukuina mainittu 1700-1800. Etteivät paneloidut seinät alkuperältään ihan 1980 luvulle sijoitu... :)
   Sisustus
   Suutuvan seinien alaosat verhottiin pystypaneelilla ja sinne rakennettiin kiinteitä kalusteita kuten esimerkiksi penkki seinänvierustalle ja kaksikerroksinen sänkyrati, jonka päädyssä saattoi olla lautashylly. Umpinaista, klaffikansilla varustettua penkkiä käytettiin paitsi istuimena myös säilytyskalusteena. Peräseinällä oli lautaskaappi, korkea kaappikello ja nurkassa seinäkaappi.

   Poista
 6. Minusta värimaailma on aivan ihana ja keittiön harmaa puolipaneeli aivan mahtava. Modernia Pohjalaisen twistillä :)

  VastaaPoista
 7. Paljon on köyhiä renkaanpotkijoita liikkeellä. Ikinä mikään talo ei täysin omaan makuun voi edes osua. Tosi komia tupa teillä on. Olis rahaa niin hihkuen ostaisin pois.

  VastaaPoista
 8. Kiitos näistä ilahduttavista kommenteista. Ihmetyttää välillä mistä lähtökohdista ryhdytään negatiiviseen sävyyn kommentoimaan. Pakkohan ei kenenkään ole muuttaa asuntoon josta ei henkilökohtaisesti itse pidä :) Toivottavasti, tai ainakaan tuohon ylläolevaan asuntoon.

  VastaaPoista
 9. Onnea vaan kaupantekoon! Huvittavia tosiaan nuo eräät kommentit. Höh!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Eiköhän koti aikanaan juuri sen oikean perheen omistajakseen löydä.

   Poista
 10. Veikkaan, että ei ole mielletty myynti-ilmoitukseksi vaikka se siinä hintoineen kerrotaan.. varsinkin, kun tämä kommentointi mahdollisuus on annettu. Toisaalta myyjän pitänee kyetä vastaanottamaan kritiikkiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri koska olemme nyt blogissa olenkin julkaissut lähetetyt kommentit. Kaikki kritiikki vastaanotetaan ja niin kuin olenkin jo aiemmissa vasauksissani maininnut että tämän maailman rikkaus on erilaiset mieltymykset ja mielipiteet. Talo on Solon ja Etuoven kautta virallisilla myyntisivuilla ja koska tämä blogi on olemassa niin miksipä en tukena markkinoinnissa käyttäisi mahdollisuutta.

   Poista
 11. Tosi hieno, sekä sisältä että ulkoa. Jos luonnossa on puoliksikaan yhtä hieno kuin kuvissa. Ja hintakin kohillaan. Voi ku ois tarvetta tuolle.

  Köyhät kateelliset moittii ��

  VastaaPoista
 12. Älkää missään nimessä maalatko vaaleaksi/valkoiseksi!!
  Ihan sydän itkee verta kun telkkarin sisustusohjelmat pilaa monet nätit talot ja mökit sillä valkoisella.
  Joo, joo avaruutta sekö on päivän sana, mun silmis valkoiset näyttää ihan sairaaloilta ja liian steriileiltä. Mulle päivän sana on kodikkuus ja luonnollisuus, niinkuin tässä talossa. Aivan ihana!

  VastaaPoista
 13. Kiitos kommenteistanne Anonyymit :) Omasta puolesta talo on lähes valmiudessaan. Sävyt on ja pysyy ;)
  Valein harmaa ei suuremmin tosiaankaan edes eroa maalarinvalkoisesta. Fiilis vain on hieman eri.
  Vapaalla ajatuksella olemme rakentaneet pohjalaistalon johon värit kuuluvat olennaisena osana. Nyt vain asukkia kehiin ja kirjavat räsymatot lattioille. Tai mustat , vaaleat .....

  VastaaPoista
 14. Minua kiinnostaa ullakkotilan lattiamateriaali,kun itselläni on pelkkä puhallusvilla ja pitkospuita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Levy on OSB suunnattu suurlastulevy. Kestää esim kosteutta paremmin kuin tavallinen lastulevy. Virossa huomioin samaista levyä käytetyn ihan lattiapintana.

   Poista
 15. Talo on kyllä hieno, ei ehkä täysin oman maun mukainen, mutta hieno.
  Kun ostetaan taloa tai asuntoa, on verhot ja huonekalut täysin toisarvoinen asia. Omaan silmään tuo puolipaneeli ei edes ole "se 80-luvun" puolipaneeli, vaan erittäin onnistunut seinäpinnoite.
  Ainoa asia, mitä kritisoin, on huonekoot. 5000m2 tontti, ja makuuhuoneet 9,5-14m2? Mutta tämä näyttää olevan nykyajan trendi (Asuntomessut v.2000 alkaen kiertäneenä tämän todennut).
  Mutta hautaustoimistoa tästä ei saa kyllä tekemälläkään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Salla. Useammalta kinteistönvälittäjältä kyselimme nykytarpeita kun taloa suunnittelimme. Makuuhuoneita pitäisi olla. Samoin neliöitä maltillisesti. Hintakin pitäisi pysyä maltillisena jotta ostajakuntaa löytyy. 134m2 mahdollistaa vaikka vanhempien 134m2 makuuhuoneen toteutuksen. Tai sitten lasten.

   Poista
 16. Minkä valmistajan maalämpöpumppu talosta löytyy? Onko lämmönkeruupiiri toteutettu porakaivo- vai vaakaputkiratkaisulla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maalämpöpumppu on Nibe porakaivolla. Putsari on Iisi s6.

   Poista
 17. Upea, kaunis talo. Voi kun saataisiin työasiat lakeuksilla kuntoon, niin lähtisimme täältä Pirkanmaalta heti asuntokaupoille ;)

  VastaaPoista
 18. Seinäjoella vielä 2014 työskennellessäni tämä kohde oli tekeillä ja heti otti silmään:) taisin vähän myydä kohteeseen tuotteitakin. Voin kyllä vilpittömästi kehua yrityksen työn jälkeä! Yksi parhaista seudulla tapaamistani Firmoista. Kohde on ihan varmasti huippu vaihtoehto ja mielestäni yhdellä Seinäjoen parhaista alueista. T.Tero Kuorikoski Pohjanmaan Katto- Kiinteistöpalvelu

  VastaaPoista
 19. Vieläkö on myytävänä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On on. Soittele rohkeasti tuohon ylläolevaan numeroon ja tule kurkkaamaan paikanpäälle.

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Uima-altaan rakentaminen

Rataskadun kotieläinhaka

Talo Nixi