Kuuminta uutta

Tässä on Topi Keittiöiden syksyn uutuus mallit.
Kosketus ja Säde. Seinäjokisessa kodissa Sarkoan asentamana.
Kuvat puhuvat puolestaan.
Niin ja tämä on ihan ensi julkaisu, ja esiinmarssi näiden mallien osalta.
Topi-Keittiöt olivat esillä myös Habitaressa. Tässä Riitta Ojala-Fors ja Hanna Sumari esittelevät syksyn uutuuksia, joista mielenkiintoisimpana oikeassa reunassa näkyvä aamiais kaappi.
Samaisilla kekkereillä Topi pokkasi Suomalaisen Työn Liiton Desing From Finland merkin.


Oman kodin keittiön kautta täysin omakohtaista  käyttökokemusta Topi-Keittiöiden laadusta on kertynyt viiden vuoden verran. Kaappien rungot ovat pysyneet tämän välillä 10 henkisen lapsiperheen arjessa napakoina. Ovet sekä laatikostot pinnoiltaan katseen kestävinä ja ehjinä. Edelleenkin mallistossa oleva Kaisla pitää pintansa niin ulkoisten vaatimusten kuin esim puhtaanapidon määrein tarkasteltuna.  
Oleellinen asia on myös raha. Hinta niin keittiölle kuin varsinkin koko talon kaapistoille syö ison siivun budjetista. Omien vertailujemme perusteella olemme kokeneen Topin varsin kuluttajaystävälliseksi tältäkin osin. 
Vastaavan keittiöfirman edullisempana markkinoidun malliston tarjous oli tuhansia kalliimpi. 
Topin nettisivujen kautta saat ajankohtaista tietoa mallistoista ja kampanjoista
Tänään Maanantaina on esimerkiksi startanneet Kylppäripäivät 
www.topi-keittiot.fi

Tämän yritysyhteistyön innostamana arvon Villa Bohemian Fb sivuilla Electroluxin Perfect Mix Blenderin, ja vielä kaksin kappalein joten mahdollisuus voittoon on tuplattu :)
Onnea arvontaan!

Tuo aamiaiskaappi extra leveänä olisi kyllä oman kodin pelastus. Koska minkäänlaista sen suuntaistakaan viritelmää ei keittiöstämme löydy. Jäi oman keittiön kuvat vain verkkokalvoille polttelemaan likaisine tiskeineen ja tyhjine leipäpusseineen.

Mikä on sinun keittiösi must have juttu juuri nyt?

Ps. Kuvat ovat Topi-Keittiöiden. Mielipiteet omia :) 
Sisältöyhteistyössä Topi Keittiöt ja rkl Sarkoa

 - Hanna-

Kommentit

 1. Haaveissa olisi tuplaten isompi keittiö, jolloin ei joka kaapista pursuaisi astiat ja kulhot (ja ei tarvitsisi säilyttää joitakin isoja tarjoilulautasia vaatekaapissa :D). Silloin saisi ehkä ruoka-aineetkin täysin eri kaappeihin kuin astiat. Mutta siitä haaveillessa osallistun arvontaan.
  Terv. Sipuli-ei-sovi-suklaakakkuun (eli tulipa viimeksi kokeiltua chili-tuorejuustoa suklaakakussa lukematta sisältöä purkinkyljestä :D, mutta joo, reseptin mukaisesti tein silti)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suklaa ja chilihän on herkullinen yhdistelmä :) Säilytystilan vähyys on kyllä ikuisuus ongelma. Sitten jos sitä kaappi/laatikkotilaa on täyttyvät ne iloiseen sekamelskaan ja taas on tilan tarvetta. Tai sitten siivouksen;). Onnea arvontaan ja kiva kun kommentoit.

   Poista
 2. Muutamme pian "uuteen" asuntoon, jossa on tehtävä keittiöremontti. Olen tutkinut kaikki mahdolliset keittiökalusteita myyvien sivut. Ihastuin Topi-keittiöissä juuri tähän ihanaan aamiaiskaappiin. Tällainen meille ainakin tulee ja extraleveänä, että kaikki koneet mahtuvat siihen.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Uima-altaan rakentaminen

Reilun vuosikymmenen on Sarkoa rakentanut

Rataskadun kotieläinhaka