ToimistommeTakkahuoneemme / kirjastohuoneemme ei ole vuosienkaan mittaan löytänyt  vakituista nimikettä,
eikä muuten mattoakaan. Paitsi että nyt tuntuu maton suhteen oikealta.
Jokaisen tämän huoneen maton kohtaloksi on koituneet kissat. Uskonkin että kissoillamme on pettämätön maku sisustuksen suhteen. Jokainen sopimaton pyrkyri niin takkahuoneessa kuin muissakin kodin tiloissa on joutunut kynsien kohteeksi. No myöntää toki täytyy että kynsitään niitä mieleisiäkin mattoja/tekstiilejä, mutta nehän eivät pikku kissan kynsistä sitten enää ole moksiskaan.
Ehkäpä sitä myös vuosien mittaan rouva hullulla kissanaisella kasvaa tietoisuus siitä mitä materiaaleja kannattaa välttää kissatalossa. Saatika sitten parhaimmillaan 8 lapsen läsnäolosta nauttivassa kodissa. Muilta osin tila on löytänyt kalusteensa vuosia sitten.Ihan reilusti täytyy myöntää että monista ah niin kauniista blogikodeista poiketen ei pirtaamme käy kodin tavaroiden suhteen siisti järjestys. Kaikella on silti hyvin tiedostettu ihka oma paikkansa. Ei ihankaan siistissä rivissä tai niputettuna mutta oma tiedetty paikkansa kuitenkin.


On meillä muitakin maton / petin tuhoojia. Alma dalman käytössä ei parhainkaan peti ole kestänyt puolta vuotta pidempään. Tällä kertaa testissä on paksunukkainen matto.


Löytyykö teidän kodeistanne sisustustietoisia lemmikkejä?
-Hanna-

Kommentit

 1. Meillä pikku villakoira. Onneksi se ei ole tuhonnut mitään, tai eipäs on se yhtä mattoa se ravaa vähän väliä. Annan ravata sitä niin kauan kunnes matto on puhki. Onneksi ei ole pureskellut kenkiä, sohvan jalkoja ym.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aikoinaan tämä Almakin ahmi yhden seinän kipsilevyineen ja useammat kenkäparit. Nykyään pysyttelee onneksi oman petin parissa ja senkin vain kovalla käytöllä rikkoen.

   Poista
 2. Ei ole eläimiä meillä, mutta voin kuvitella että ne antaa oman lisän sisustuksen valintaan. Ihastuin tuohon teidän takkaan. Onko se siis tullut talon mukana?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 😊. Talon mukana tuli vain kasa harkkoja 🤭 Kevyttakka taidettiin tilata Puolasta. On ollut varsin soppeli. Lämmittää välittömästi joskaan ei varaa lämpöä.

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Uima-altaan rakentaminen

Reilun vuosikymmenen on Sarkoa rakentanut

Rataskadun kotieläinhaka